kls. Maata Näkyvissä -festareilla 2012.

kls. Maata Näkyvissä -festareilla 2012.

Tyttöjen Yötön Yö

…on tyttöjen oma juttu. Syksyn 2019 Yötöntä vietetään Pyhäinpäivän tienoilla, kysy Heikulta lisää!

Poikien Yö

…on poikien oma juttu. Seuraavan yön ajankohta on vielä auki, Mikki antaa lisätietoja. 

 

Maata Näkyvissä!

Syksyisin käydään aina Maata Näkyvissä -festareilla, niin myös armon vuonna 2019. MNF on Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorisotapahtuma, aito festivaali sisätiloissa. Ohjelmassa on bändejä, teatteria, opetusta, hartautta ja yhteyttä 11000 muun nuoren kanssa.

Ilmoittautumis- ja maksutiedot päivitetään tälle sivulle syksyllä 2019.

Hinta sisältää festariliput, majoituksen koulun lattialla omalla patjalla, ruokailut (aamiainen, päiväruoka, iltapala) ja kuljetuksen seurakunnan tilauslinja-autolla.

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa. Mahdollisen poisjäännin syy tarkistetaan aina huoltajalta.

Ilmoittautumisessa etusijalla ovat vuonna 2002 syntyneet ja sitä nuoremmat. Tätä vanhemmat ilmoittautuvat eri listalle, josta lähtijöitä otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä siten kuin paikkoja nuoremmilta jää. Bussiin mahtuu 57 retkeläistä.

Nokian seurakunta tukee myös niitä festariretkeilijöitä, jotka lähtevät ”omatoimimatkalle” siten, että festarien kokopaketin voi ostaa samaan hintaan kuin muutkin retkeläiset. Omiin matkakuluihin ei tukea ole saatavissa. Tukimahdollisuutta tarjotaan 18 vuotta täyttäneille Nokian seurakunnan jäsenille, jotka majoittuvat samassa koulussa kuin muutkin nokialaiset, mutta liikkuvat omalla kuljetuksella.

Retkimaksuun voi anoa maksuhelpotusta tai maksuvapautusta. Kysy ohjaajalta lisätietoa.

Pappilan joulu

Adventtiajan sunnuntaisin Pappila muuttuu joulutaloksi. Ohjelmaa on koko perheelle. 

Puurojuhla

…on nuorten oma joulujuhla torstaina 19.12. Pappilassa. Yllätysesiintyjän nimi tiedetään jo ;)