kls. Maata Näkyvissä -festareilla 2012.

kls. Maata Näkyvissä -festareilla 2012.

Tyttöjen Yötön Yö

…on tyttöjen oma juttu. Keväällä 2018 valvotaan Pappilassa 9.-10.5. välinen yö (eli helatorstain tienoilla). Ilmoittautuminen alkaa 4.4. Kysy lisää Anskulta. 

Poikien Yö

…on poikien oma juttu. Keväällä 2018 valvotaan 27.-28.4. välinen yö (pe-la). Ilmoittautuminen alkaa 21.3. Mikki antaa lisätietoja. 

 

Maata Näkyvissä!

Syksyisin käydään aina Maata Näkyvissä -festareilla, niin myös armon vuonna 2017. MNF on Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorisotapahtuma, aito festivaali sisätiloissa. Ohjelmassa on bändejä, teatteria, opetusta, hartautta ja yhteyttä 11000 muun nuoren kanssa.

Nokian seurakunnan retkelle Maata Näkyvissä –festareille Turkuun 17.-19.11. ilmoittaudutaan torstaina 26.10. klo 19:30 Pappilassa. Retken hinta on 33 euroa, josta 13 euroa maksetaan ilmoittautuessa varausmaksuna. Varaa mukaan tasaraha. Hinta sisältää festariliput, majoituksen koulun lattialla omalla patjalla, ruokailut (aamiainen, päiväruoka, iltapala) ja kuljetuksen seurakunnan tilauslinja-autolla.

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa. Mahdollisen poisjäännin syy tarkistetaan aina huoltajalta.

Ilmoittautumisessa etusijalla ovat vuonna 2000 syntyneet ja sitä nuoremmat. Tätä vanhemmat ilmoittautuvat eri listalle, josta lähtijöitä otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä siten kuin paikkoja nuoremmilta jää. Bussiin mahtuu 57 retkeläistä.

Nokian seurakunta tukee myös niitä festariretkeilijöitä, jotka lähtevät ”omatoimimatkalle” siten, että festarien kokopaketin voi ostaa samaan hintaan kuin muutkin retkeläiset. Omiin matkakuluihin ei tukea ole saatavissa. Tukimahdollisuutta tarjotaan 18 vuotta täyttäneille Nokian seurakunnan jäsenille, jotka majoittuvat samassa koulussa kuin muutkin nokialaiset, mutta liikkuvat omalla kuljetuksella.

Retkimaksuun voi anoa maksuhelpotusta tai maksuvapautusta. Kysy ohjaajalta lisätietoa.

Pappilan joulu

Adventtiajan sunnuntaisin Pappila muuttuu joulutaloksi. Ohjelmaa on koko perheelle. 

Puurojuhla

…on nuorten oma joulujuhla sunnuntaina 17.12. Pappilassa. Yllätysesiintyjän nimi tiedetään jo ;)