kls. Maata Näkyvissä -festareilla 2012.

kls. Maata Näkyvissä -festareilla 2012.

Kls. Nokian kirkossa su 4.11. klo 18!

Konserttiin on vapaa pääsy, paikkoja ei varata. Konsertin jälkeen jatkot Pappilassa klo 21 asti. Tervetuloa muutkin kuin nokialaiset! <3

Tyttöjen Yötön Yö

…on tyttöjen oma juttu. Syksyllä 2018 valvotaan Pappilassa2.-3.11. välinen yö (eli Pyhäinpäivän tienoilla). Ilmoittautumisaika lähempänä. Kysy lisää Anskulta. 

Poikien Yö

…on poikien oma juttu. Seuraavan yön ajankohta on vielä auki, Mikki antaa lisätietoja. 

 

Maata Näkyvissä!

Syksyisin käydään aina Maata Näkyvissä -festareilla, niin myös armon vuonna 2018. MNF on Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorisotapahtuma, aito festivaali sisätiloissa. Ohjelmassa on bändejä, teatteria, opetusta, hartautta ja yhteyttä 11000 muun nuoren kanssa.

Nokian seurakunnan retkelle Maata Näkyvissä –festareille Turkuun 16.-18.11. ilmoittaudutaan keskiviikkona 10.10. klo 19:30 Pappilassa. Retken hinta on 33 euroa, josta 13 euroa maksetaan ilmoittautuessa varausmaksuna. Varaa mukaan tasaraha. Hinta sisältää festariliput, majoituksen koulun lattialla omalla patjalla, ruokailut (aamiainen, päiväruoka, iltapala) ja kuljetuksen seurakunnan tilauslinja-autolla.

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa. Mahdollisen poisjäännin syy tarkistetaan aina huoltajalta.

Ilmoittautumisessa etusijalla ovat vuonna 2001 syntyneet ja sitä nuoremmat. Tätä vanhemmat ilmoittautuvat eri listalle, josta lähtijöitä otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä siten kuin paikkoja nuoremmilta jää. Bussiin mahtuu 57 retkeläistä.

Nokian seurakunta tukee myös niitä festariretkeilijöitä, jotka lähtevät ”omatoimimatkalle” siten, että festarien kokopaketin voi ostaa samaan hintaan kuin muutkin retkeläiset. Omiin matkakuluihin ei tukea ole saatavissa. Tukimahdollisuutta tarjotaan 18 vuotta täyttäneille Nokian seurakunnan jäsenille, jotka majoittuvat samassa koulussa kuin muutkin nokialaiset, mutta liikkuvat omalla kuljetuksella.

Retkimaksuun voi anoa maksuhelpotusta tai maksuvapautusta. Kysy ohjaajalta lisätietoa.

Pappilan joulu

Adventtiajan sunnuntaisin Pappila muuttuu joulutaloksi. Ohjelmaa on koko perheelle. 

Puurojuhla

…on nuorten oma joulujuhla keskiviikkona 12.12. Pappilassa. Yllätysesiintyjän nimi tiedetään jo ;)