kls. Maata Näkyvissä -festareilla 2012.

kls. Maata Näkyvissä -festareilla 2012.

Tyttöjen Yötön Yö

…on tyttöjen oma juttu. Kevään 2019 Yötöntä vietetään 22.-23.5. Pappilassa. Lisätiedot Heikulta.

Poikien Yö

…on poikien oma juttu. Seuraavan yön ajankohta on vielä auki, Mikki antaa lisätietoja. 

 

Maata Näkyvissä!

Syksyisin käydään aina Maata Näkyvissä -festareilla, niin myös armon vuonna 2020. MNF on Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorisotapahtuma, aito festivaali sisätiloissa. Ohjelmassa on bändejä, teatteria, opetusta, hartautta ja yhteyttä 11000 muun nuoren kanssa.

Ilmoittautumistiedot tulevat tälle sivulle syyskuussa 2020. 

Retken hinta on Nokian seurakunnan jäsenille 50 e, josta 20 e maksetaan ilmoittautuessa varausmaksuna. Loppuosa 30 e kerätään menomatkalla linja-autossa. Muiden ev. lut. seurakuntien jäsenille hinta on 70 e ja kirkkoon kuulumattomille 89 e. 

Retken hinta sisältää festariliput, majoituksen koulun lattialla omalla patjalla, ruokailut (aamiainen, päiväruoka, iltapala) ja kuljetukset seurakunnan tilauslinja-autolla.

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa. Poisjäännin syy tarkistetaan aina huoltajalta.

Ilmoittautumisessa etusijalla ovat vuonna 2003 syntyneet ja sitä nuoremmat. Tätä vanhemmat ilmoittautuvat eri listalle, josta lähtijöitä otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä siten kuin paikkoja nuoremmilta jää. Bussiin mahtuu 57 retkeläistä.

Nokian seurakunta tukee myös niitä festariretkeilijöitä, jotka lähtevät ”omatoimimatkalle” siten, että festarien kokopaketin voi ostaa samaan hintaan kuin muutkin retkeläiset. Omiin matkakuluihin ei tukea ole saatavissa. Tukimahdollisuutta tarjotaan 18 vuotta täyttäneille Nokian seurakunnan jäsenille, jotka majoittuvat samassa koulussa kuin muutkin nokialaiset, mutta liikkuvat omalla kuljetuksella.

Retkimaksuun voi anoa maksuhelpotusta tai maksuvapautusta. Kysy ohjaajalta lisätietoa.

Pappilan joulu

Adventtiajan sunnuntaisin Pappila muuttuu joulutaloksi. Ohjelmaa on koko perheelle. 

Puurojuhla

…on nuorten oma joulujuhla torstaina 17.12.2020 Pappilassa. Yllätysesiintyjän nimi tiedetään jo kohta ;)